Partners

Hormax Horecamakelaars

Hormax kent de kunst van horecamakelen als geen ander.

 

Ruud Welters

r.welters@hormax.nlJanssens Kassasystemen

Janssens Kassasystemen is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in Horeca en Retail automatisering. "Het kassasysteem dat met u mee "denkt" vanuit ervaring, dat vinden wij belangrijk!"

 

Jeroen van den Heuvel

jeroen@kassasystemen.nlVrumona

Voor iedere dorst een gezondere keuze! Vrumona staat voor gezondere keuzes, samen ondernemen en een krachtig portfolio.

 

Marcel Finnema

marcel.finnema@vrumona.nlBavaria

Welcome to the Family. Family brewers since 1719.

 

Loes Peeters

Loes.Peeters@swinkelsfamilybrewers.com
Xenox music & media

Full Service bedrijf voor muziek, beeld en narrowcasting in jouw onderneming. Wat voor horecagelegenheid je ook hebt, een café, hotel
of restaurant, Xenox geeft jouw zaak de ultieme sfeer.

 

Perry Stuiver

perry@xenox.nlSligro

Sligro is een toonaangevende totaalgroothandel voor foodprofessionals en onderdeel van Sligro Food Group.

 

Thijs Posthuma

Tposthuma@sligro.nl

 horeko

Wij zien dat er veel meer potentie in de Horeca zit en geloven dat het benutten van deze potentie de gastvrijheid verhoogt. Ons doel is dan ook om horecaondernemingen inzicht in hun potentie te geven, zodat zij deze zo goed mogelijk kunnen benutten. Hierdoor zorgen we er samen voor dat de gastvrijheid in de gehele branche naar een hoger level getild wordt.

 

Luuk Stijnen

l.stijnen@horeko.nlProjet BV

Projet is als onafhankelijk adviesbureau een toegevoegde waarde op alle niveaus binnen uw bouw- en huisvestingsproces: als bouwadviseur, bouwprojectmanager, huisvestingsadviseur, bouwprojectcontroller, facilitair manager of gebouwbeheerder.

 

Wout Aarninkhof

wout@projetbv.nlEcolab

Ecolab is een vertrouwde partner op bijna 3 miljoen klantlocaties en is wereldwijd leider in services op het gebied van water, hygiëne en energietechnologie die mensen en cruciale hulpbronnen beschermen. Wereldwijd kiezen klanten in foodservice, voedselverwerking, horeca, gezondheidszorg, industrie en de olie- en gasmarkten voor de producten en diensten van Ecolab om hun omgeving schoon en veilig te houden, efficiën te werken en duurzaamheidsdoelstelling te behalen.

 

Andre Matthijssen

andre.matthijssen@ecolab.com
Satelliet meubelen

Satelliet is dé specialist in gastvrijheidsbeleving en levert onderscheidend horeca-, project- en zorgmeubilair van topkwaliteit.

 

John Bressers

john.bressers@satelliet.netClaeren risicobeheer

Claeren Risicobeheersers is een onafhankelijke toonaangevende financieel dienstverlener en bestaat sinds 1922. Wij behoren tot de top 100 advieskantoren in Nederland. Onze jarenlange ervaring met het adviseren op het gebied van risicomanagement, verzekeringen, pensioenen, employee benefits en andere financiële producten en diensten maakt ons tot een specialist in risicobeheer.

 

Jeffrey Damen

jdamen@claeren.nlDe Vaste Clique

Wij van De Vaste Clique helpen onze relaties om de boodschap op Social Media te versterken in beeld. 

We opereren op landelijke schaal en kunnen met onze ervaring de focus leggen op beelden die de zaak of het event optimaal op de kaart zet. Dit zorgt voor een sterkere verbinding met de doelgroep en creëert gelegenheid tot meer interactie.

 

Jasper Baken

jasper@devasteclique.com