Partners

Hormax Horecamakelaars

Hormax kent de kunst van horecamakelen als geen ander.

 

Ruud Welters

r.welters@hormax.nlJanssens Kassasystemen

Janssens Kassasystemen is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in Horeca en Retail automatisering. "Het kassasysteem dat met u mee "denkt" vanuit ervaring, dat vinden wij belangrijk!"

 

Jeroen van den Heuvel

jeroen@kassasystemen.nlVrumona

Voor iedere dorst een gezondere keuze! Vrumona staat voor gezondere keuzes, samen ondernemen en een krachtig portfolio.

 

Marcel Finnema

marcel.finnema@vrumona.nlBavaria

Welcome to the Family. Family brewers since 1719.

 

Loes Peeters

Loes.Peeters@swinkelsfamilybrewers.comBulsink

 

Bij Bulsink bouwen wij aan de Europese retail-, kantoor-, horeca-, zorg- en voedingsformules van de toekomst. Als general contractor nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor het bouwproces en het eindresultaat. Voor de mooiste merken helpen wij van een mooi merkconcept een succesvolle customer experience te maken. Op meerdere locaties. En dat de landgrenzen over brengen, vinden wij een mooie uitdaging. Wij bieden onze klant toegevoegde waarde, leiden, ontzorgen, zijn risicodragend en supersnel. We bouwen, we regelen, krijgen dingen voor elkaar. Gebruikmakend van doordachte technologieën zoals camera’s on site, digitale scrumboards en een beveiligd online projectenplatform met de mogelijkheid tot realtime overleg waar ook ter wereld.

 

John Bressers

 

john@bulsink.nlXenox music & media

Full Service bedrijf voor muziek, beeld en narrowcasting in jouw onderneming. Wat voor horecagelegenheid je ook hebt, een café, hotel
of restaurant, Xenox geeft jouw zaak de ultieme sfeer.

 

Perry Stuiver

perry@xenox.nlDe Laat Coffee

Wij laten in ons familiebedrijf kennis en ervaring samenkomen om onze klanten te voorzien van kwaliteitskoffie. Persoonlijk contact en goede service vinden wij belangrijk. Wij zijn elke dag met veel plezier bezig om de beste koffiebonen uit de wereld naar hier te halen, de juiste blends samen te stellen met als uitgangspunt vers gebrande koffie bij onze klanten. Omdat het bij koffie om smaak gaat.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het schenken van goede koffie is. Maar ook wat daar allemaal bij komt kijken.

Wij nemen u daarbij zoveel mogelijk uit handen. Met als doel elke keer weer een heerlijke kop koffie. Koffie waar mensen voor terug komen.

 

Rob &  Tom de Laat

rob@delaatcoffee.nlSligro

Sligro is een toonaangevende totaalgroothandel voor foodprofessionals en onderdeel van Sligro Food Group.

 

Thijs Posthuma

Tposthuma@sligro.nl

 horeko

Wij zien dat er veel meer potentie in de Horeca zit en geloven dat het benutten van deze potentie de gastvrijheid verhoogt. Ons doel is dan ook om horecaondernemingen inzicht in hun potentie te geven, zodat zij deze zo goed mogelijk kunnen benutten. Hierdoor zorgen we er samen voor dat de gastvrijheid in de gehele branche naar een hoger level getild wordt.

 

Luuk Stijnen

l.stijnen@horeko.nlProjet BV

Projet is als onafhankelijk adviesbureau een toegevoegde waarde op alle niveaus binnen uw bouw- en huisvestingsproces: als bouwadviseur, bouwprojectmanager, huisvestingsadviseur, bouwprojectcontroller, facilitair manager of gebouwbeheerder.

 

Wout Aarninkhof

wout@projetbv.nlEcolab

Ecolab is een vertrouwde partner op bijna 3 miljoen klantlocaties en is wereldwijd leider in services op het gebied van water, hygiëne en energietechnologie die mensen en cruciale hulpbronnen beschermen. Wereldwijd kiezen klanten in foodservice, voedselverwerking, horeca, gezondheidszorg, industrie en de olie- en gasmarkten voor de producten en diensten van Ecolab om hun omgeving schoon en veilig te houden, efficiën te werken en duurzaamheidsdoelstelling te behalen.

 

Andre Matthijssen

andre.matthijssen@ecolab.comsnijders advocaten

Wij zijn een snel groeiend kantoor, werkzaam voor veel toonaangevende bedrijven en ondernemers door heel Nederland. Van beursgenoteerd tot (groot-) MKB, van Gemeente tot woningbouwcorporatie. Van aandeelhoudersgeschil tot aandeelhoudersovereenkomst. Veel klanten kiezen voor ons kantoor, in plaats van de dure kantoren op de Zuidas, vanwege onze pragmatische aanpak en betere prijsstelling.

 

 

Snijders Advocaten staat voor u als ondernemer, organisatie of instelling klaar als allround juridisch partner. Samen met u als adviseur en sparringpartner om problemen te voorkomen en niet alleen als troubleshooter. Door deze klantbeleving zorgen wij voor een persoonlijke, betrokken en slagvaardige manier van werken. Samen denken in oplossingen en niet in problemen is ons motto. Een motto dat we dagelijks met veel enthousiasme en elan in de praktijk brengen.

 

“De meest effectieve strategie op het juiste moment.”

 

Onze gedreven medewerkers hebben maar één belang en dat is dat u centraal staat.

 

Danny Snijders

danny@snijders-advocaten.nllenco

Lenco is sinds 1966 dé naam op gebied van beeldbepalende zonwering. Wij danken onze gerespecteerde naam aan onze ruime ervaring, conceptuele aanpak en bekwame mensen. Elk project staat bij Lenco op zichzelf en verdient een unieke benadering. Efficiëntie, betrouwbare maatwerk-oplossingen en actief meedenken met onze (potentiële) klanten zijn daardoor vanzelfsprekend.

 

Tonnie van Hooijdonk

tvanhooijdonk@lenco.nl


Satelliet meubelen

Satelliet is dé specialist in gastvrijheidsbeleving en levert onderscheidend horeca-, project- en zorgmeubilair van topkwaliteit.

 

John Bressers

john.bressers@satelliet.netClaeren risicobeheer

Claeren Risicobeheersers is een onafhankelijke toonaangevende financieel dienstverlener en bestaat sinds 1922. Wij behoren tot de top 100 advieskantoren in Nederland. Onze jarenlange ervaring met het adviseren op het gebied van risicomanagement, verzekeringen, pensioenen, employee benefits en andere financiële producten en diensten maakt ons tot een specialist in risicobeheer.

 

Jeffrey Damen

jdamen@claeren.nlDe Vaste Clique

Wij van De Vaste Clique helpen onze relaties om de boodschap op Social Media te versterken in beeld. 

We opereren op landelijke schaal en kunnen met onze ervaring de focus leggen op beelden die de zaak of het event optimaal op de kaart zet. Dit zorgt voor een sterkere verbinding met de doelgroep en creëert gelegenheid tot meer interactie.

 

Jasper Baken

jasper@devasteclique.com