Partners

Hormax Horecamakelaars

Hormax kent de kunst van horecamakelen als geen ander.

 

Ruud Welters

r.welters@hormax.nlJanssens Kassasystemen

Janssens Kassasystemen is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in Horeca en Retail automatisering. "Het kassasysteem dat met u mee "denkt" vanuit ervaring, dat vinden wij belangrijk!"

 

Jeroen van den Heuvel

jeroen@kassasystemen.nlVrumona

Voor iedere dorst een gezondere keuze! Vrumona staat voor gezondere keuzes, samen ondernemen en een krachtig portfolio.

 

Torben van de Laar

torben.vandelaar@vrumona.nlBavaria

Welcome to the Family. Family brewers since 1719.

 

Loes Peeters

Loes.Peeters@swinkelsfamilybrewers.comBulsink

 

Bij Bulsink bouwen wij aan de Europese retail-, kantoor-, horeca-, zorg- en voedingsformules van de toekomst. Als general contractor nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor het bouwproces en het eindresultaat. Voor de mooiste merken helpen wij van een mooi merkconcept een succesvolle customer experience te maken. Op meerdere locaties. En dat de landgrenzen over brengen, vinden wij een mooie uitdaging. Wij bieden onze klant toegevoegde waarde, leiden, ontzorgen, zijn risicodragend en supersnel. We bouwen, we regelen, krijgen dingen voor elkaar. Gebruikmakend van doordachte technologieën zoals camera’s on site, digitale scrumboards en een beveiligd online projectenplatform met de mogelijkheid tot realtime overleg waar ook ter wereld.

 

John Bressers

 

john@bulsink.nlXenox music & media

Full Service bedrijf voor muziek, beeld en narrowcasting in jouw onderneming. Wat voor horecagelegenheid je ook hebt, een café, hotel
of restaurant, Xenox geeft jouw zaak de ultieme sfeer.

 

Perry Stuiver

perry@xenox.nlDe Laat Coffee

Wij laten in ons familiebedrijf kennis en ervaring samenkomen om onze klanten te voorzien van kwaliteitskoffie. Persoonlijk contact en goede service vinden wij belangrijk. Wij zijn elke dag met veel plezier bezig om de beste koffiebonen uit de wereld naar hier te halen, de juiste blends samen te stellen met als uitgangspunt vers gebrande koffie bij onze klanten. Omdat het bij koffie om smaak gaat.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het schenken van goede koffie is. Maar ook wat daar allemaal bij komt kijken.

Wij nemen u daarbij zoveel mogelijk uit handen. Met als doel elke keer weer een heerlijke kop koffie. Koffie waar mensen voor terug komen.

 

Rob &  Tom de Laat

rob@delaatcoffee.nlSligro

Sligro is een toonaangevende totaalgroothandel voor foodprofessionals en onderdeel van Sligro Food Group.

 

Thijs Posthuma

Tposthuma@sligro.nl

 horeko

Wij zien dat er veel meer potentie in de Horeca zit en geloven dat het benutten van deze potentie de gastvrijheid verhoogt. Ons doel is dan ook om horecaondernemingen inzicht in hun potentie te geven, zodat zij deze zo goed mogelijk kunnen benutten. Hierdoor zorgen we er samen voor dat de gastvrijheid in de gehele branche naar een hoger level getild wordt.

 

Luuk Stijnen

l.stijnen@horeko.nlStaffable payroll

Je eigen afdeling personeelszaken: zo kun je Staffable Payroll gerust zien. Je voert zelf de regie over de werving en selectie, planning en het aansturen van je personeel op de werkvloer. Wij doen de rest.

 

Als je kiest voor Staffable Payroll, kies je voor gemak en vrijheid. Je personeel is uitsluitend werkzaam voor jou, maar staat bij ons op de loonlijst. Alle werkgeversverplichtingen en -risico’s zijn voor ons. Van salarisbetaling en loondoorbetaling bij ziekte tot hulp bij geschillen ontslag. Dat alles tegen een vast uurtarief. Zo heb je nergens omkijken naar, terwijl je precies weet waar je aan toe bent.

 

 

Bob America

bob.america@staffable.com

 


Ecolab

Ecolab is een vertrouwde partner op bijna 3 miljoen klantlocaties en is wereldwijd leider in services op het gebied van water, hygiëne en energietechnologie die mensen en cruciale hulpbronnen beschermen. Wereldwijd kiezen klanten in foodservice, voedselverwerking, horeca, gezondheidszorg, industrie en de olie- en gasmarkten voor de producten en diensten van Ecolab om hun omgeving schoon en veilig te houden, efficiën te werken en duurzaamheidsdoelstelling te behalen.

 

Andre Matthijssen

andre.matthijssen@ecolab.comPiggy

Creëer een emotionele band door krachtige loyaliteitsprogramma's te ontwikkelen die de omzet verhogen. Stel je beloningen in, stuur doelgerichte berichten, verkoop cadeaubonnen en nog veel meer. En dat allemaal via één eenvoudig dashboard.

 

Bart Hendriksz

bart@piggy.nl


Orderli

Orderli's missie is het veranderen van hoe gasten eten bestellen in de horeca. Wat in 2019 begon als een idee is uitgegroeid tot een snel groeiend bedrijf met investeerders als Y Combinator aan boord.

 

Evsen Kankal

evsen@orderli.com


Satelliet meubelen

Satelliet is dé specialist in gastvrijheidsbeleving en levert onderscheidend horeca-, project- en zorgmeubilair van topkwaliteit.

 

Marjolein Wanders

marjolein.wanders@satelliet.netClaeren risicobeheer

Claeren is een onafhankelijke toonaangevende financieel dienstverlener en bestaat sinds 1922. Claeren telt 90 medewerkers en behoort tot de top 50 advieskantoren in Nederland. Onze jarenlange ervaring met het adviseren op het gebied van risicomanagement, verzekeringen, pensioenen, employee benefits en andere financiële producten en diensten maakt ons tot een specialist in risicobeheer.

 

De risico’s die u loopt, zowel zakelijk als privé, maken wij inzichtelijk en beheersbaar. Wij adviseren u over financiële producten en diensten die deze risico’s het beste beperken of afdekken, zodat u de zekerheid heeft dat u geen onbewuste of onnodige financiële risico’s loopt.

 

Van kleine tot grootzakelijke ondernemingen en particulieren; wij bieden voor alle risico’s een passende oplossing aan. Bij onze advisering betrekken wij de producten en diensten van ruim 100 gerenommeerde financiële instellingen waarmee wij zaken doen.

 

Claeren. We’ve got you covered

 

Jeffrey Damen

jdamen@claeren.nlDe Vaste Clique

Wij van De Vaste Clique helpen onze relaties om de boodschap op Social Media te versterken in beeld. 

We opereren op landelijke schaal en kunnen met onze ervaring de focus leggen op beelden die de zaak of het event optimaal op de kaart zet. Dit zorgt voor een sterkere verbinding met de doelgroep en creëert gelegenheid tot meer interactie.

 

Jasper Baken

jasper@devasteclique.com